Turkuenergia

Olemme lähellä, näemme kauas.

Asiakkaamme ja heidän energiahyvinvointinsa on strategiamme keskiössä. Asiakaslupauksemme mukaisesti olemme lähellä ja näemme kauas. Päätehtävämme on olla luotettava kumppani kaikissa asiakkaidemme energiaratkaisuissa. Olemme luotettava ja vastuullinen kumppani ja tarjoamme asiakkaillemme heille parhaiten sopivan energiaratkaisun. Panostamme myynnillisyyteen, uusiin palveluihin ja kokonaisvaltaisten energiaratkaisujen tarjoamiseen asiakkaillemme. 

Tavoitteenamme on olla luomassa kestävää tulevaisuutta uudistuen ja erottuen. Edistämme kestävää tulevaisuutta yhdessä ja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Kehitämme uusia toimintatapoja, tuotteita ja palveluja, jotka tekevät asiakkaidemme arjesta parempaa. Olemme sitoutuneet vahvasti Turun kaupungin tavoitteeseen olla hiilineutraali vuoteen 2029 mennessä. Teemme tekoja puhtaamman energiaomatunnon eteen päivittäin ja autamme myös asiakkaitamme tekemään niitä. 

Seuraamme toimintaympäristömme ja asiakkaidemme arjen muutoksia sekä energiamarkkinoiden muutosta ja kehittymistä. Konsernin strategia päivitettiin vuosille 2021-2023 vuoden 2020 aikana. 

TE_strategia_768x420

 

Toimintamme tavoitteet:

    1. Meillä on tyytyväisimmät asiakkaat ja puhdas energiaomatunto.
    2. Kasvatamme liiketoimintaamme ja parannamme tehokkuuttamme.
    3. Uudistumme kehittämällä toimintaamme ja oppimalla ja kokeilemalla uutta.
heart-transparent

Läheisyys

Tunnemme asiakkaidemme arjen ja kuljemme sen mukana – kodeissa, yrityksissä ja yhteisöissä. Palvelemme avoimesti ja ymmärrettävästi, paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Käymme yhteiskunnallista vuoropuhelua, ja olemme sekä Turku Energian että uudistuvan energia- alan lähettiläitä. Olemme joukkue, jonka menestys perustuu keskinäiseen vuorovaikutukseen, kannustamiseen ja ammattiylpeyteen.

Meille läheisyys on myös arkea parantavia energiaratkaisuja ja toimitusvarmuutta. Meihin voit luottaa − luotamme myös toisiimme.

leaf-transparent

Ympäristöystävällisyys

Meille ympäristöystävällisyys tarkoittaa konkreettisia ja vaikuttavia tekoja, joilla edistämme kestävää kehitystä. Sitoutumisessamme olemme edellä muita: vuoden 2020 loppuun mennessä 80 % myymästämme energiasta oli tuotettu uusiutuvilla energiamuodoilla. Tavoite ohjaa työmme arkea.

Ympäristöystävällisyys on meille myös älykkyyttä, sekä palveluissa että tuotteissa.

arrow-transparent

Uudistuminen

Uskomme uteliaisuuteen, uuden oppimiseen ja kokeiluihin, yhdessä asiakkaiden kanssa. Uudet toimintatavat, tuotteet ja palvelut innostavat meitä ja parantavat samalla asiakkaidemme arkea.

Uskallamme myös keskustella ja ottaa kantaa energia-alaa ja asiakkaiden arkea koskeviin kysymyksiin. Erottaudumme rohkeasti ja oivaltavasti.